„Pa, ako su predlagali da legnem u bolnicu, znači da je stvar ozbiljna. Međutim, kao i kod svake nove pojave, pre svega treba se o tome dobro informisati“, – zaključi Mihail Ivanovič.

Zato, kad dođe kući poče da telefonira rodbini i prijateljima i da im priča o svojoj bolesti. Onda uze čuvenu medicinsku enciklopediju i pročita sledeće: „Postoje dve vrste kamena u bubrezima – fosfati i urati. Pri pojavi fosfata, iz ishrane treba izbaciti mlečne proizvode, a pri pojavi urata – meso“.

– „ Ali, ja ne znam koje je vrste pesak kod mene? Možda ne smem da jedem meso, a može biti baš obrnuto, meso mogu da jedem, a ne smem ništa mlečno?“, – pomisli Mihail i reši, – „Najbolje je da prestanem da jedem i meso i mlečne proizvode. Otkloni uzrok i bolest će nestati“, – seti se Mihail Hipokratovih reči, – „Sada će moje lečenje krenuti brže“, – radosno pomisli.

I tek se tada priseti kako vernici za vreme sva četiri posta iz svoje ishrane isključuju upravo meso i mlečne proizvode, i da ih čak ne jedu ni sredom ni petkom.

LINK TEKSTA- Tekst čitala Aleksandra Popović.

Preuzmite

 

ANDROID APLIKACIJA

KLIKNITE I POGLEDAJTE REJTING RADIO BLAGOVESTI

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp